Ajankulukkeensa kullakin "Lupaan etten osallistu päivänpolttavaan keskusteluun, se on minulle liian hapokasta"

Kaikki blogit puheenaiheesta Formula F1

SLUSH ja vertailuharha

Formulakuskin pikapaine ja yrittäjän vuosikausien aaltoilevat painet eivät ole vertailukelposia. VERTAILUHARHA. Siksi Mika Häkkisen tuominen Slushin lavalla puhdasta viihdettä. Mutta onpahan jotain tirkistelijöille, jota suurin osa Slushin yleisöstä on. 

 

”Tapahtuma on kasvanut 300 ihmisen sisäpiiritapahtumasta nyt jo 20 000 ihmisen pöhinädiskoksi, josta ei puutu mitään. Slushissa on kaikkea ja sitä on paljon.” Kauppalehti; Sami Lampinen

Bottaksen happy hour

Nyt on Bottaksen ajettava vielä Vettel kiinni ja ohitse. Varmasti talli antaa nyt Valtterin polttaa sen mitä autosta lähtee. Tallikaveri on varmistanut jo mestaruutensa, joten kaksoisvoittoa lähdetään varmasti hakemaan.

Valitettavasti juuri tuo tilanne merkitsee Räikkösen osalle vielä huonompaa kuin alkukaudesta. Vettelin pitää nyt saada kaikki mahdolliset pisteet, kuten tähänkin saakka, mutta paine kakkostilan menettämiseen on nyt suuri. Bottas sen sijasta saa varmasti mersulta kaikki mahdolliset avut käyttöönsä.

Nico Rosberg valitsi maailmanmestaruuden ja lopettaa

Nico Rosbergin unelmien täyttymys tyhjensi mielen ja maailmanmestaruuden tavoittelu on nyt turhaa, koska se on jo.

Menihän siihen 25 vuotta, mutta kun kaikki on nyt voitettu on hyvä antaa aikaa itselle ja perheelle.

Tallikaverin tunarointi vei Räikköseltä palkintosijan

 

Kauden kolmas F1-osakilpailu päättyi juuri Kiinan Shanghaissa. Kilpailu päättyi jo kolmannen kerran  tällä kaudella Nico Rosbergin voittoon. Seuraavilla sijoille ajoivat Sebastian Vettel ja Daniil Kviat. Nico Rosberg on aloittanut kauden maailmanmestaruutta enteilevän loistavasti.

Suomalaisilta formulakuljettajilta odotetaan viime kautta parempaa menestystä

 

 

Taas se alkaa, formula F1-kausi. Kausi on pitkä,  nyt ensi viikonvaiheessa 18-20.03.2016  kausi alkaa Australian  GP:llä  ja päättyy marraskuussa 25-27.11.2016 Abu Dhabin GP:llä.

Suomalaisten moottoriurheilukausi alkanut vaihtelevasti, mutta kiinnostavasti

Rallin , F1 formuloiden  ja motogb:n   MM-sarjat ovat alkaneet.

Rallin MM-sarja

Malesian GP:n ennakkotunnelmat

Kausi on avattu Melbournen osakilpailulla Australiassa, ja ensimmäinen kisa vahvisti monen ihmisen pelot oikeiksi - Mercedes on tällä kaudella häkellyttävän ylivoimainen (jälleen), ja muut taistelevat kovasti toiseksi parhaan tallin tittelistä.

F1 osakilpailu USA:ssa jatkui yllätyksittä

Formula F1 kausi jatkui tänään Amerikan mantereella  Austinissa. Kysymyksessä oli kauden seitsemästoista (17/19)  F1 osakilpailu.

F1  historia  ja moottoriurheilu USA:ssa

MM-johto vaihtui, taistelu formula F1 maailmanmestaruudesta tiivistyy

 

Formula F1 kausi jatkui tänään Singaporen katuradalla. Kysymyksessä oli kauden neljästoista (14/19)  F1 osakilpailu.

Kauden F1 testiajot käynnistyvät

Tänään käynnistyvät F1 testiajot. Testiajot ovat herättäneet  suurta mielenkiintoa. Tallit saavat ajattaa testeissä vain yhtä autoa kerrallaan.

Julkaise syötteitä