Ajankulukkeensa kullakin "Lupaan etten osallistu päivänpolttavaan keskusteluun, se on minulle liian hapokasta"

Kaikki blogit puheenaiheesta Linnan juhlat

Linnan juhlien koruissa ja rintamerkeissä näkyy Suomi 100 -teema?

Suomalaiskansalliseen keskusteluperinteeseen kuuluu julkinen arvuuttelu ja hypetys Presidentinlinnan itsenäisyyspäiväjuhlien pukeutumiskoodista/käytänteistä. Tällä kertaa eräät kutsun saaneet ovat vihjaisseet aikovansa käyttää itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlavuoden 2017 kunniaksi juhlavaatetuksen täydentäjänä asustekokonaisuutensa osaksi liitettyjä 'täsmädesignkoruja ja -riipuksia'. Sellaisia, joita ei kuva-aihionsa puolesta todellakaan olla totuttu pitämään tavanomaisina valtakunnan virallisimmassa juhlassa.

Linnan juhliin luomuasussa? Suomineidon asukoodi puhuttaa

Suomalaiskansalliseen keskusteluperinteeseen kuuluva julkinen arvuuttelu ja hypetys Presidentinlinnan itsenäisyyspäiväjuhlien pukeutumiskoodista/käytänteistä  on noussut uusiin sfääreihinsä. Eräät kutsun saaneet ovat vihjaisseet aikovansa käyttää juhlavaatetuksen täydentäjänä asustekokonaisuutensa osaksi liitettyjä 'täsmädesignkoruja ja -riipuksia', joita ei kuva-aihionsa puolesta todellakaan olla totuttu pitämään ns. poliittisesti korrekteina valtakunnan virallisimmassa juhlassa.

Hannes ja puheenparsi

Hannes Hynösestä on tullut valtakunnallinen ilmiö, ja aiheesta. Minunkin sydänalassani läikähti lämpimästi, kun näin hänen haastattelunsa Linnan juhlista. Olin jo lukenut päivän Hesarin jutun Hanneksesta, mutta vasta tv-esiintyminen paljasti hänen charminsa.

 

Linnan juhlien kuningatar

Joissakin lehdissä tänään on saanut äänestää linnan juhlien kuningatarta. En ole äänestänyt. Minusta se on ollut selvää ihan juhlien alkumetreistä lähtien.

Jenni Haukion puvussa oli jotakin herkkää kuten myös kantajassaan. Vuosi sitten olin saman rouvan puvusta eri mieltä, mutta nyt valinta meni nappiin. Julistan siis Suomelle ja maailmalle, että presidentin puoliso on ollut linnan juhlien kuningatar. Jos olet samaa mieltä, paina vain tykkään! :)

Julkaise syötteitä