Ajankulukkeensa kullakin "Lupaan etten osallistu päivänpolttavaan keskusteluun, se on minulle liian hapokasta"

Kaikki blogit puheenaiheesta Naiset

Tavallisten naisten tavallista elämää

Jos olisi olemassa tavallisia naisia, he voisivat olla kuin Pertti Lassilan uutuuskirjan päähenkilöt Suoma ja Heljä. Suoma aloitti työuransa kotiapulaisena lääkäriperheessä, Heljästä tuli kukkakaupan ja kirjakaupan myyjä. Naisia yhdistää se, että Suoman poika katselee Heljää sillä silmällä (Pertti Lassila: Kovassa valossa, Teos 2019).

Emännät

Nainen, emäntä on yksi kulttuurimme tunnetuimpia hahmoja. Erityinen paino sillä on maaseutukulttuurissa, jossa emäntien arvoa mitattiin paljolti sillä kuinka ison talon huushollista vastasi. Sitten olivat pienten mökkien naiset, joista monet pitivät emännäksi kutsumista pilkkaamisena. He näkivät itsensä mieluummin "mökin akkoina".

Naisten urheilu ”piikaisten pingerrystä”

Norjalaiset ovat hallinneet naisten maastohiihtoa viime vuosina. Sitä taustaa vasten on yllättävää, että Norja vastusti viimeiseen asti naishiihdon tuloa olympialajiksi. Naiset hiihtivät kilpaa olympialaisissa ensi kerran Oslossa 1952. Ainoana maana Norja vastusti naisten mukaantuloa.

Eikä tuosta ajasta niin kauan ole. Olympiavoittoon naisten kympillä hiihtänyt Lydia Wideman, 95, on yhä elossa ja hän on tällä hetkellä ylipäätään vanhin elossa oleva olympiavoittaja.

Ennen olivat naiset rautaa

Tällainen filmipätkä (5 min) lämmittää DT-miehen mieltä. Mukiinmenevät (seksikkäät) maalaismuorit hakevat kotikyläänsä uudet telatraktorit (DT-75) ja joutuvat ylittämään kevättulvankin. Kyllä ennen olivat naisetkin rautaa:

https://youtu.be/tFV7mD-K_Xk

 

Oheistietoa: http://ilmari.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/187349-telatraktori-ajamise...

Lämpö vähentää vaatteita - ja lisää testosteroneita

15. tammikuuta 2016 Yle Jälkiviisaat, ilman Kalle Isokalliota, väitteli pakolaisten |1ja muiden maahamme tulleiden raiskauksista, aktiivisesta seksin nälästä ja naisten kopeloinnista. Media tosin on osannut jo kertoa, että aktiiviset suomalaiset pakolaisauttajat, tai heihin rinnastettavat ovat ostaneet parilla kympillä seksiä vireiltä pakolaisilta |2 – ehkä rakkauskin kipinöi, mene ja tiedä)

 

Elämää ja erotiikkaa

Kun puhutaan Milan Kunderasta, ei voi erottaa toisistaan elämää, politiikkaa ja erotiikkaa. Näillä teemoilla juuri 86 vuotta täyttänyt Kundera leikittelee myös uudessa kirjassaan (Merkityksettömyyden juhla, Siltala 2015). Keskeisessä osassa ovat naisen napa, Stalin tovereineen ja hyväntuulisuuden ylistys.

Seksiobjektina olemisen ihanuudesta

Lapsena tärkein kokemukseni ei seksuaalisuudesta vaan ihmisyydestä oli kun joku isoisäni tuttu hieroi selkääni. Muistan sen tunteen aina. Se mies tunsi minun ruumiini, osasi ja halusi tuottaa minulle ruumiillista hyvänolontunnetta ja minä vain heittäydyin siihen hyvään oloon, joka kesti jonkin aikaa itse hieronnan jälkeenkin. Kokemus ei ollut seksuaalinen vaan enemmänkin henkinen. Oli joku, jolle saatoin luottaa kehoni, joka teki sille hyvää. Samaa tunnetta olen etsinyt ja kaivannut aina sen jälkeen, mutta koska olen mies, olen enemmänkin päätynyt tuottamaan senkaltaista naisille.

Julkaise syötteitä