Ajankulukkeensa kullakin "Lupaan etten osallistu päivänpolttavaan keskusteluun, se on minulle liian hapokasta"

Kaikki blogit puheenaiheesta Tosi-tv

Ohjelmaidea: Kotimaisista mopoautoista kärkihanke

Eilen pääministeri Juha Sipilä väläytti, että tavallisista autoista voisi virittää mopoautoja ja siten syntyisi työtä:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020721083420_uu.shtml

Olen joskus itsekin ihmetellyt, miksi Suomessa ei valmisteta mopoautoja, vaan ne kaikki tuodaan ulkomailta, usein Italiasta asti. Luulisi kotimaisen mopoauton soveltuvan paremmin pohjoisen talveen ja meidän liikenneasetuksiimme.

Big Brother – ihan EVVK

Mikäköhän siinä on, että Big Brother ei jaksa kiinnostaa enää minkään vertaa?

 

Nimenomaan enää. Aikoinaan sitä olen kyllä katsellut, jo silloin, kun Subtv näytti Britannian BB:tä. Myös Suomen version ekat kaudet tuli seurattua aika tarkkaan. Nyt koko ohjelma on minulle menneen talven lumia, on ollut jo usean vuoden ajan. Tässä muutamia ensiksi mieleen tulevia syitä:

 

Ei on vanha musta

Suomen suosituimpia sarjoja ei oikeasti katso juuri kukaan. Niissä ei ole aidosti mielenkiintoisia henkilöitä, vetäviä juonenkäänteitä ja lisäksi ne ovat muutenkin ihan hirveää roskaa. Viestin erottelukykyisestä ajattelustani kertomalla että ne ovat roskaa, joskin koukuttavaa roskaa jollain halvalla vippaskonstilla jonka vuoksi niitä jää seuraamaan jos tulee vahingossa katsoneeksi. Ei sillä että olisin innostunut niistä, ei vaan sattunut olemaan sillä hetkellä parempaa tekemistä.

Julkaise syötteitä