Ajankulukkeensa kullakin "Lupaan etten osallistu päivänpolttavaan keskusteluun, se on minulle liian hapokasta"

Kaikki blogit puheenaiheesta Kuntoilu

Pukukoppipuhetta

Juttu lähti jenkkikassista. Mies kertoi, että se on torilta ostettu uuskopio... "hyvin mahtuvat sauna- sekä kuntoilutarpeet". "Alkuperäiset, siniset jenkkarit olivat muotia 1950-60-luvuilla - sitten ne katosivat", jenkkikassimies muisteli, riisui paitaansa ja jatkoi: "Niissä oli kestävät kahvat, osoitelapulle paikka sivussa ja paljon tilaa."

Liioittelua mediassa ja kuntoilussa?

 

Meissä ihmisissä näyttää olevan jonkin verran niin sanottua joukkosieluisuutta. Kun joku tekee jotakin ponnekkaasti, muutkin tekevät sitä samaa. Emme helposti ryhdy kyseenalaistamaan uusia trendejä tai virtauksia varsinkaan, jos raha pelaa jotakin roolia jossakin.

Menen suoraan asiaan. Kuntosaliurheilu on mielekästä puuhaa ja suositeltavaa ja kivaa ja mitä kaikkea. Mutta onko se hyväksi nuorille naisille, sitä nyt kysyn.

Jos asiassa on ongelmia, miksi lääkärikunta vaikenee?

Kuntoilun filosofia

Himokuntourheilun filosofia: kuntoilla rajusti jotta voisi kuntoilla rajusti, kehä.

Espanja - toisella tavalla

Espanjaa voidaan kokea myös muulla tavalla kuin pelkästään aurinkorannalta käsin. Velipoikani Joost muutti 17 vuotta sitten Hollannista pysyvästi Espanjaan, muttei välimeren rantaan vaan vuoristokylään nimeltään Cómpeta. Hän järjestää (erityisesti hollantilaisille ja belgialaisille) vaellusmatkoja lähiseudun vuoristoon ja viikko sitten kävin vaimoni kanssa häntä moikkaamassa, pitkästä aikaa. Vierailu oli kerrassaan antoisa.

Kuntoilu on kehäpäätelmä

Kuntourheilu on ajantappamisen lisäksi eräänlainen kehäpäätelmä: kuntoile voidaksesi kuntoilla. Kävellessä ajatukset ovat vapaat luoviin ajstuksiin, kuntoillessa aivot ovat obsession vallassa. Tämäkin ajatus syntyi kävellessä.

Mittaritontun tarinoita - mitä jouluksi pukinkonttiin?

JOULU ON taian aikaa. Me lapset tai lapsenmieliset tiedämme sen paremmin kuin ketkään muut. Varmasti sinäkin muistat lapsuutesi joulut? Kenties ihan oikea punanuttu kävi jakamassa lahjat säkistään? 

Meillä pukki oli arka tai kiireinen. Hän kävi sujauttamassa käärönsä kuusen alle sillä aikaa, kun olimme joulusaunassa.

Mutta voi sitä riemua pakettien auetessa: tontut olivat kuulleet toiveet hämmästyttävän yksityiskohtaisesti! Leluista ja peleistä ja jopa sukista ja tumpuista iloittiin pitkälle kevääseen.

Viidakon Tähtösen dieetillä kesäkuntoon!

Kansakunta elää kaunottaristaan ja Katri Sorsa on monen miehen päiväunien ikuinen kohde. Aiemmin chat-juontajana sekä erilaisissa promootiotöissä tunnetuksi tullut nainen saapui kansakunnan tietoisuuteen viimeistään toisen kauden Viidakon Tähtöset-ohjelman myötä. Katrista tuli nopeasti ilmiö ja yksi keskustelupalstoilla seuratuimpia kilpailijoita.

Terve mieli terveessä ruumiissa

Kun taaperoilla ja vähän heitä vanhemmilla lapsilla on oikein hauskaa, niin he hyppivät ja taputtavat käsiään. Tällä voi olla yhteys siihen väitteeseen, että evoluutionsa aikana ihminen oppi ensin tanssimaan ja vasta sitten puhumaan.

Julkaise syötteitä